O nama

Terra Firma d.o.o. je mlada kompanija iz Sarajeva čiji tim čine iskusni profesionalaci iz različitih oblasti IT-a, web i multimedijalnih usluga, digitalnog marketinga i sl. Prvenstveno smo se okupili oko projekta Online Presence Managementa – sistematskog web rješenja koje bi na principu “sve na jednom mjestu” na adekvatan i prihvatljiv način uspostavilo i povezalo sve potrebne komponente za jedan uspješan web nastup i prezentaciju u online prostoru.

Etičnost u poslu nam je vrlo bitna, kao i principi profesionalnosti, poštovanja, posvećenosti klijentu, iskrenosti, lojalnosti kao i brige za druge.

U našim dosijeima posjedujemo fakultetske diplome iz softverskog inžinjeringa, multimedijalne produkcije, elektrotehnike i ekonomije. Od certifikata posjedujemo Prince2, ITIL, Microsoft Professional, Linux administration, Google, Facebook digital marketing certifkate itd. Članovi našeg tima su u svojoj karijeri uspješno predvodili i završili vrlo bitne web i softverske projekte.

Pored web koncentrirane usluge, Terra Firma u ponudi ima i usluge consultinga, programiranja, kao i audio-video produkcije. U svojim karijerama imamo mnogobrojne uspješno završene softverske projekte, uglavnom baziranih na .NET tehnologijama.

Naš tim

Zoran Husanović, dipl. ing. IT

direktor, web & software development

Edis Džaferović, web development

web & software development

Damir Pirić, MA produkcije

multimedijalna produkcija

Emir Delalić, dizajner

web & graphic design

Scroll to Top